Sponsoren Reclaim the Seeds 2017 in Amsterdam

We proberen alles zo goedkoop mogelijk te organiseren en we doen alles vrijwillig. Toch hebben we heel wat kosten. En omdat we het evenement zo laagdrempelig mogelijk willen houden vragen we geen verplichte entree. Zonder wat financiŽle ondersteuning is het daarom niet mogelijk zo'n groot evenement te organiseren. Inmiddels hebben van onderstaande kleine fondsen en voormalige kraakpanden een bijdrage ontvangen. Bedankt hiervoor!

Plantagedok
Dit is een woonwerkpand aan de Plantage Doklaan. Naast wonen en werken vinden hier ook veel publieke culturele en politieke activiteiten plaats.
https://plantagedok.nl/

MKZ
De vrijwilligers van het eetcafť MKZ in de Binnenpret kookt niet alleen lekker, ze geven ook geld weg aan goede doelen en Reclaim the Seeds heeft daar ook van geprofiteerd.
https://binnenpr.home.xs4all.nl/mkz.htm

De Vrankrijk
Bij de queeravond in de Vrankrijk kon ASEED een benefiet organiseren. Dat was niet alleen lekker en leuk, maar leverde ook nog wat op.
https://vrankrijk.org/

Woonwerkpand Tetterode
Groot gelegaliseerd kraakpand in Amsterdam-West met naast bewoners ook diverse bedrijfjes, ateliers en organisaties.
http://woonwerkpandtetterode.nl/

Frederik Hendrikschool
Een gelegaliseerd woonwerkpand in Amsterdam-West dat diverse maatschappelijke organisaties huisvest.
http://frederikhendrikschool.nl/

Hťt Actiefonds XminY
XminY steunt de protestfietstocht waarmee we op zondag aandacht vragen voor de strijd van de biologisache boerderij De Boterbloem. Het geld van XminY komt van enkele duizenden donateurs in Nederland. Door middel van hun nieuwsbrief en website houden ze iedereen op de hoogte van vele campagnes en de besteding van hun doanties.
https://xminy.nlWe kunnen gratis gebruik maken van de ruimtes van de Fruittuin van West. Dat scheelt een hoop geld dat we anders aan huur kwijt zijn. Hiervoor willen we ze vast bedanken!


Donaties

In de begroting gaan we wel uit van flink wat donaties van deelnemers. We vragen jullie dan ook om, als je iets kunt missen, een donatie te doen in de daartoe bestemde potten bij de infokraam. Bedenk wat Reclaim the Seeds je waard is. Zo kunnen we dit jaar quitte spelen en volgend jaar weer een zadenmarkt houden!

Het is ook mogelijk achteraf een financiŽle bijdrage voor het evenement over te maken op de Triodos bankrekening (inclusief IBAN) NL47 TRIO 0254 7289 52, t.n.v. Stichting A SEED Europe, Amsterdam, onder vermelding van 'Reclaim the Seeds'.