Sponsoren Reclaim the Seeds 2017 in Rotterdam

We proberen alles zo goedkoop mogelijk te organiseren en we doen alles vrijwillig. Toch hebben we heel wat kosten. En omdat we het evenement zo laagdrempelig mogelijk willen houden vragen we geen verplichte entree. Zonder wat financiŽle ondersteuning is het daarom niet mogelijk zo'n groot evenement te organiseren.

Tot nu toe hebben we een bijdrage ontvangen van de volgende organisaties:

Rotterdams Milieucentrum

Het doel van het Rotterdams Milieucentrum is om van Rotterdam een natuur - en milieuvriendelijke stad te maken. Een stad waar het goed, gezond en veilig wonen is.
Het Rotterdams Milieucentrum is de zusterorganisatie van de grootstedelijke milieucentra in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Het RMC is aangesloten bij de Stichting Natuur en Milieu, en de Milieufederatie Zuid Holland. Rond de haven werkt het milieucentrum veel samen met de Stichting De Noordzee.
Website: http://www.milieucentrum.rotterdam.nl

Van Leeuwen Van Lignac Stichting

Abraham van Leeuwen, de oprichter van onder andere het Nederlands Talen Instituut en Lekturama liet bij zijn overlijden een deel van zijn vermogen na deze stichting die zich ten doel stelt het geestelijke en lichamelijke welzijn van de Rotterdamse bevolking te bevorderen.
Website: https://volkskracht.nl/Stichtingen/Van-Leeuwen-Van-Lignac-Stichting

IVN

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond ťn belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal.
Website: https://www.ivn.nl

Stichting Zaadgoed

Stichting Zaadgoed zet zich in voor het behoud van biodiversiteit en voor de biologische zaadteelt en veredeling. De stichting steunt Reclaim the Seeds al jaren, financieel en door bij te dragen aan het workshopprogramma. Samen strijden we tegen patenten op ons voedsel!
Website: http://http://www.zaadgoed.nl

Bedankt hiervoor!

Bij een aantal fondsen wachten we nog op antwoord. Op dit moment komen we sowieso nog wat inkomsten tekort en zijn we dus nog op zoek naar extra sponsors. Schroom niet contact met ons op te nemen indien u Reclaim the Seeds wilt sponsoren of als u een tip heeft voor een geschikt fonds. Alvast bedankt!


Donaties

In de begroting gaan we wel uit van flink wat donaties van deelnemers. We vragen jullie dan ook om, als je iets kunt missen, een donatie te doen in de daartoe bestemde potten bij de infokraam. Bedenk wat Reclaim the Seeds je waard is. Zo kunnen we dit jaar quitte spelen en volgend jaar weer een zadenmarkt houden!

Het is ook mogelijk achteraf een financiŽle bijdrage voor het evenement over te maken op de Triodos bankrekening (inclusief IBAN) NL47 TRIO 0254 7289 52, t.n.v. Stichting A SEED Europe, Amsterdam, onder vermelding van 'Reclaim the Seeds'.