Help mee met Reclaim the Seeds

Het is alleen mogelijk de jaarlijkse zadenbeurs Reclaim the Seeds te organiseren als voldoende mensen meehelpen. Al het werk gebeurt vrijwillig en er is veel te doen. We hebben dus heel wat mensen nodig. Op het moment zoeken we nog enthousiaste mensen die willen helpen met (onder andere) de volgende taken:

- duidelijke en mooie wegwijzers maken voor de markt (kan vanaf nu) en ophangen;
- vrijdagavond 3 maart helpen opbouwen;
- automobilisten vertellen waar ze kunnen parkeren;
- zaterdagochtend 4 maart kraamhouders ontvangen;
- gastvrouw/-heer zijn bij een van de workshopruimtes;
- verslagjes maken bij workshops;
- vertalen bij workshops (vooral NL->EN en soms EN->NL);
- helpen bij de catering;
- zaterdagavond helpen met afbreken en opruimen.

We zijn ook nog op zoek naar BHV-ers en EHBO-ers. Als je hier een diploma voor hebt zou je ons goed kunnen helpen (en hopelijk heb je niet veel te doen).

We hebben ook een speciale 'Hero's & Friends-website waar je meer informatie kunt vinden over de taken en waar je kunt laten weten dat je mee wilt helpen.

Als je tijdens de zadenbeurs meehelpt zul je ook nog genoeg tijd hebben om zelf wat rond te lopen of een workshop te bezoeken. Alle hulp is welkom. Doe je gezellig mee dan kun je zaterdagavond meedineren en naborrelen! Ja leuk!

Zondag is er ook een programma. Als je wilt blijven logeren, laat dit dan weten dan kijken we of we iets kunnen regelen.

Stuur een mail naar meedoen@reclaimtheseeds.nl met je naam, telefoonnummer, emailadres, je beschikbaarheid en je voorkeuren. Laat ook weten of je 's avonds wilt mee-eten. Ter zijner tijd krijg je van ons meer informatie over de taken en voorbereidingen.

Alvast bedankt namans het Reclaim the Seeds team Nijmegen!